perjantai 17. elokuuta 2012

tuunajaiset


Viimonen lukiovuosi starttas tällä viikolla! Jeii ei enää kauaa tarvi juoksennella ympäri kaupunkia, kun koulu on rempassa. Kuinka ootankaan, että pääsen eroon näistä tylsistä maisemista. Ehkä sitten opin kaipaamaankin tätä kaupunkia, kun pääsen vähän pitemmäks aikaa pois. Mut kuiteskin, aion nauttia vielä tästä vuodesta!

Ihan mukavasti oli lukujärjestys pyörähtäny sellain, että perjantaina pääsenkin 9.15 koulusta. Anni pääsee samaan aikaan, joten tänään koulun alun kunniaks tuunattiin tuoreet lukiokalenterit. Kahtena viime vuotena se on ollu kans aikeissa mut ei oo vaan ryhdytty toimeen.

Vanhoista lehistä leikattiin kaikkee kivaa ja outoa. En meinannu keksiä mitään, mutta sitten rupesin vaan kokoamaan kansia erinäisistä kuvista. Annilla oli aika selkee visio, mutta kyllä sekin matkan varrella muutti muotoaan. Miun mielestä Annin Borat-lisäys sen kalenterin etukanteen oli ihan mahtava. Ja takakannen Josephin ja jonkun tytön keskustelu on kans sulonen (J: "Send me roses!" t: "I'm walking on sunshine."). Lopuks leikeltiin vielä jotain täysin randomeita kuvia, joita länttäiltiin toistemme kalenterien sivuille. Naurettiin älyttömästi, kun selattiin kalentereita ja katottiin mitä toinen oli sinne laitellu. Joillekki sivuille ei mahu kyllä kirjottamaan yhtään mitään, mut onpaha hienoja ja päivää piristäviä kuvia!

alkuperäset kannet H&M:n mainoksineen oli niiin tylsät..

















2 kommenttia:

  1. IHANIA! mäki tuunasin mun, mun kanteen laitoin oikeita ohuita puuliuskoja ja niiden päälle ananas rybs & deckerssin mehupurkin sivun ku se on niin hieno :---D mut oh god noi on makeita.

    VastaaPoista