sunnuntai 6. tammikuuta 2013

projekti

Sen ajan minkä olen ollut lukiossa, olen keräillyt vaatehuoneen oveeni kaikkea kivaa sälää muun muassa lehdistä. Aloin kuitenkin kyllästyä joihinkin kuviin ja mielessä on ollut jo jonkin aikaa, että järjestäisin oven kuvat uudestaan. Nyt se tuli sitten toteutettua. Se oli loman viimeinen urakka. Huh. Ei mikään iso urakka sinänsä, mutta kyllä siihenkin aikaa saa kulumaan. Auttavat kädet onneksi jelppivät esim sinitarran kiinnityksessä. (Pakko silti sanoa, että tää on niitä projekteja, mitkä ei ikinä tuu valmiiksi. Kasvaa kokoajan, mutta ei ikinä olen täydellinen tai valmis)

Oon ilonen, että 'ovi' tuli nyt päivitettyä. Se on vaan jäänyt, kun aina oon sysännyt syrjään niitä juttuja mitkä olis kiva tehdä, kun on pitänyt tehdä niitä juttuja mitkä PITÄÄ tehdä. Koulu on vienyt suuren osan vapaa-ajasta, ja on ollu pakko jättää tekemättä sellasia asioita, mitä haluis. Nyt kuitenkin oon tänä vuonna päättänyt, että kunhan lukio on ohi, saan tehdä kaikkea kivaa. Yritän kovasti jaksaa vielä tän jakson loppuun ja sitten alkaa lukuloma, on yo-kokeet ja tän kaiken jälkeen, sitten voin taas alottaa ihanan elämän! Tän voimalla yritän vielä jaksaa puristaa tän loppusuoran.

Päätin myös, että tänä vuonna teen juuri niitä asioita, mitä itse haluan. En tee asioita toisten puolesta tai vain siksi, että joku muu haluaisi minun tekevän jotain. Yritän opetella sanomaan "ei" ja ajattelemaan omaa etuani. Yritän myös parhaani mukaan taistella pahimpia vihollisiani (stressiä ja paniikkia) vastaan parhaani mukaan. Saa nähdä miten onnistuu.

Kuvia Ovesta
Ennen:

 

välissä:


jälkeen:

ovessa on postikortteja, pääsylippuja, lehtikuvia, julisteita, kaiiiikkea kivaa.

Queen
Jimmy Page ja Joy Divison
RHCP-lippu ja yksi elokuvalipuista
God Save the Queen!
Postikortti Kiinasta


Vanhemmat keikkajulisteet löysivät samalla seinältä uudet paikat. Samalla pari lehdestä leikattua mainosta/kuvaa pääsivät myös seinälle. Harmittelin, että toinen keikkajulisteista on vähän rähjäinen ja päässyt aika huonoon kuntoon. Eräs ystäväni tokaisi, että se vaan "näyttää siltä, että sitä on rakastettu". Heh. Tottahan se on!


2 kommenttia:

  1. Ýritin bongailla miun lähettämät postikortit mun en löytäny :D
    Tykkään tosta siun uudesta ovesta, ainakin random kuningatar Ellusta! Mut mistä ja millo oot ton Vaccines-julisteen hankkinu? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rooman kortti mätsää ainaki täydellisesti pinkin 007 Skyfall -elokuvalipukkeen kanssa eli siellä se onn ;) toinen ei mahtunu! oli niin paljon kaikkia kivoja kortteja :( Ja miekin tykkäilen ovesta, laittaa hymyilemään aina välillä! Vaccines on sen uuden levyn mainos Q-lehdestä, jonka ostin viime syksynä :)

      Poista