torstai 28. kesäkuuta 2012

doodles

 But in the backseat,
in the backseat of a car
What a place to think things through
But in the backseat,
you can find out who you are
And decide what you should do



Juhannus meni perinteisissä merkeissä, sukulaisen kanssa mökillä. Mut ah sitä nostalgiaa, kun istuin auton takapenkillä kannettavan CD-soittimen kuulokkeet korvissa! Oon ollu niin laiska etten oo jaksanu laittaa kaikkia levyjä koneelle ja puhelimeen (kun en omista mitään sellasta hienoa vehjettä kuin iPod), joten täyty ottaa kasa levyjä ja korvalappustereot mukaan.

Tossa alussa olevat Jonas Alaskan In the Backseat -biisin lyriikat on vaan niin totta. Kun istuu yksin takapenkillä ei tarvi välittää etupenkkiläisistä, voi vaan katella maisemia, kuunnella musiikkia ja miettiä kaikkea maan ja taivaan väliltä. Tuli ihan mieleen mökkimatkat pienempänä: vaikka olis nähny ne samat maisemat miljoona kertaa, silti niitä jää aina tuijottelemaan ja pohtimaan kaikenlaista. Joskus huomaa miettineensä jotain niin paljon, että vaikka on kokoajan katellu ulos ikkunasta niin ei ookkaan oikeestaan katellu yhtään mitään, silmät on vaan seisonu päässä maisemien ohi viilettäessä.

Pitkästä aikaa myös piirtelin. Mökillä kun ei oikein oo mitään erityistä tekemistä, kun hiekkakakkujen teko ei oo enää se ykkösjuttu niin otin kynän käteen ja aloin vaan piirrellä.
Tuntu hyvältä piirtää taas.

pahottelen kuvien laatua, en omista skanneria.....


 Viikonlopusta jäi hyvä olo. Kun hetken aikaa oli keskellä-ei-mitään tuli oikeesti rauhotuttua. Ei tietokonetta tai telkkaria, olin jo unohtanu miltä se tuntuu. Mikään ei häiritse. Sateellakin tulee mentyä ulos, koska ei oo muutakaan tekemistä. Kesäsade tosin onkin ihanan lempee eikä semmonen piiskaava niin kuin syyssateet.


Anna 

ps. vihdoin lähti se talviturkkiki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti