maanantai 4. kesäkuuta 2012

RUOKAA




Kukkia ei tarvi hakea pöydälle koristeeks, kun voi mennä syömään niitten äärelle.
Tänä aamuna aurinko paisto mukavasti, oli viel vähän viileetä, mut ulkona näytti niin houkuttelevalle et päätin mennä ulos aamupalalle.
 Mmm'm... söin kaks oikein muhkeeta ja pinnalta rapsakkaa croissanttia, keksejä ja kaakaota. Näillä eväillä valmistauduin pyöräilyn täyteiseen päivään.

Pyöräilin siis kaupunkiin. Matkaan meni lähes tunti, kun en oo vielä kertaakaan tänä vuonna pyöräilly kaupunkiin päin. Näin sitten Lauraa ja kierrettiin kaaaaikki Lappeenrannan kirpparit. En ostanu mitään, vaikka ihan mielenkiintosia juttuja löyty. On kyllä varmaan pakko käydä hakemassa yheltä kirpparilta kaks suurta vanhaa nahkasta matkalaukkua. Ne olis ihan täydellistä kuvausrekvisiittaa ja toimis sisustuselementtinäkin!
Käytiin kiinalaisessa syömässä, namnamnamnamnnaaaam! Niin hyvää ruokaa. Piti tarkistaa löytyykö buffetista kevätkääryleitä ennen kun mentiin, koska ne on kaikista parhainta, mitä sieltä saa.
Puikoilla tietysti syötiin, ei mitää haarukoita ja veitsiä...... Se tietysti sitten vei vaan jonku aikaa.




Kotiin päästyäni lähinki melkein heti takas ulos. Mentiin Annin kanssa kattomaan kirkon rantaa, kun ei oltu käyty siellä vielä tänä vuonna. Katotiin myös paljonko jätskikiskalla pallot maksaa ja todettiin, että ne oli liian kalliita. Paistettiin sitte meillä pasteijoita ja mentiin Annille syömään ne.
Ei hullumpi kesäpäiväks.


Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti