keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

aarteita aarteita

Eka lomaviikko puolessa ja n. 100 kilometriä pyörällä takana! Jos ilma suosii niin huomenna taas seuraavat 32km (eli keskustaan ja takas). Tai ei se oo nii justiinsa sen sään kanssa, kyl tänäänki tuli vähän pisaroita taivaalta. 
Samaan aikaan, kun niitä pisaroita alko tulla niin korvakuulokkeista kuulu: Ja ulkona, kesäyö satoi kasvoille kyyneleitä. En oo aiemmin tykänny Pariisin Keväästä, mut Kesäyö vaan jotenki kolahti vaikkei ollukkaa yö, itseasiassa tykkään siit biisistä aika paljon, pelottavaa.

 Meinasin jäädä tänään kotiin, kun luvattiin sadetta, mutta Laura sai miut lähtemään kaupunkiin, kun se kerto, että Ben & Jerry's -kiertue on tänään Lappeenrannassa. ILMASTA Ben & Jerry'siä, herrajesta! Pakkohan se oli mennä.

Tää päivä osottautuki sitte iha superpäiväks! Ehkä sain vaa (kerranki) hyvää karmaa, kun eilen autoin muistisairaan vanhan naisen kotiin (siitä muute tuli tosi hyvä mieli ja kerranki osasin jutella vanhuksen kanssa). Ensin saatiin kauppatorilta pienet ilmaset jätskikupit, sitten löysin edullisen kangasvärin, sain VIIDELLÄ eurolla Sataman Antiikki & Designista kaks korua ja yhet korvikset ja samasta liikkestä löysin kahella eurolla Freddie Mercuryn Metropolis -leffaan tehdyn biisin vinyylin. Satamasta saatiinki sitten yhden sijasta kaks pientä Ben & Jerry's jätskikuppia per nenä. Viimeseks vielä ennen kun pyöräilin kotiin löysin Seloselta niittejä, joita oon jo pitkään metsästäny erään farkkuliivin tuunaamista varten (siitä myöhemmi juttua tiedossa ;)).


Olin niin kateellinen siskon kellokaulakorusta, että oli pakko ostaa oma ..tai oikeestaan kaks.


Korvikset on kamee-tyyliset ja ne on klipsit.


 Illemmalla menin sitten Annin kanssa autolla satamaan. Ensimmäistä kertaa autoilin ilman et iskä tai äiti oli kyydissä! Hitsit oon ylpee ittestäni, että uskalsin lähtee :D. Kaikki tosin meni hyvin, että en tiiä mitä taas jännitin.


Ostettiin paniinit iltapalaks ja mentiin kattoo hiekkalinnaa. Se oli vielä vähän keskeneränen. Teemana tänä vuonna siellä on vissiin Lappeenrannan historian vaiheet. En tiiä paljon kaupungin historiasta ja jotku jutut oli kyllä vähän kyseenalasia, että miten ne oikein liitty asiaan.


 Ihanat verisuoniyksityiskohdat noissa Willimiehen käsissä ja jaloissa.




Jee, tunnistettiin sentään kuningatar Kristiina!

 


Anna

2 kommenttia:

  1. Anna, ihana postaus ja hei kuule, miten sulla menny noi autoilut muuten? kyl se siit pikkuhiljaa mutta miltä näyttää sun ajomatkan mahdollisuus tänne? pakko päästä kurkkaa noita hiekkajuttujaku viimevuoden sirkus oli aika tyhmä idea mun makuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti!:) Nooh iha hyvi on menny mut pitää viel vähä treenailla tätä 'yksin' ajamista eli menee varmaa viel jonku aikaa ennen ku sinne pääsen ajellen :/ mut junat kulkee tietysti! ainut vaa et ne tietysti maksaa jonku verran.. En miekä kauheesti viime vuoden hiekkiksestä tykänny mut tän vuoden (ainaki sen verra mitä oon siitä nähny) on kyl kans melko huono :D

      Poista