tiistai 12. kesäkuuta 2012

pizza-tiistai, ei alkusointua


Lukiolaisuus tunkee joka paikkaan. Tänään oli siivouspäivä, mutta ei tehny mieli siivota ni piristin itteäni ja tein pizzaa. Mietin miksei "pizza-tiistai" kuulosta oikeelta, mut se johtukin vaan siitä että se ei rimmaa niinkun Grandiosan mainosten "pizza-perjantai".

Sain kumminkin sitten loppujen lopuks siivottua (ja kyseessähän oli vaan miun huone ettei se nyt niin iso oo..). Nyt pääsen taas köllimään ihanalle violetille matolleni, joka oli hautautunu erilaisten papereiden, laukkujen, kirjojen ja muovipussien alle. Paras fiilis, kun tulee koulusta tai (nyttemmin kesälomalla vaikka) kaupungista ja laittaa levyn soimaan ja istahtaa matolle lämpimän kaakaon ja ehkä jonkun lehden kanssa, mm'm...

En kyllä ymmärrä, miten yks pieni huone voi mennä niin äkkiä sotkuseks. Parhaimmillaan miulla on pien polku sängylle, että pääsen nukkumaan sinne. Mietin, että ehkä sillä on yhteys miun mieleen: ajatukset sekasin = huone sekasin. Yleisesti ottaenhan monilla nuorilla on sotkunen huone niin ehkä se vaan kielii siitä, että mieli on vähän joka paikassa. Sitten, kun saa huoneen järjestykseen niin ehkä ne ajatuksetki menee paikoilleen. Miusta tuntuu, että kaikki tutut, joilla on siistit huoneet lähes aina osaa järjestää niiden ajatuksetkin hyvin. Ehkä miunki pitäis kokeilla pitää huonetta järjestyksessä niin jos samalla saisin selvitettyä miun päänkin. Just nyt pään sisällä on vaan hirveen monta solmua, jotka tartteis avaamista. En tiiä onko tässä taas nyt mitään logiikkaa, mut harvemmin miun ajatuksissa onkaan.



Anna

2 kommenttia:

  1. äää ANNA!! mahtava teksti laitto hymyileen :--D ja mietin onko totta.. mulla on aina tipotipo siisti huone, joka johtuu siitä että äiti siivoo sitä. sitten ku pääsen ite olemaan valloilleen ni kaikki näyttää ihan pyörremyrskyltä ja lattianpinnat sänkyjen alla.. ei puhuta niistä. mahtava teksti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! kiva ku vaihteeks mie saan siut hymyilemää, miust tuntuu et siun teksteistä saa hymyn lähes joka kerta :) ps. Iha epistä ku tei äiti siivoo! :D

      Poista