tiistai 28. elokuuta 2012

kanske


Luulin päässeeni siitä kesän aikana ohi, mut ei, se iskee taas: väsymys. Niin vähän olis enää lukiota jäljellä, mutta en vaan millään jaksais. Nyt ei oo siis kysymys siitä, että olisin nukkunu liian vähän tai jotain, en vaan yksinkertasesti jaksa. Tsemppaan itteeni kokoajan, että kun tähän saakka ollaan tultu niin kyllä pitäis loppuun saakka jaksaa. En oo sellanen ihminen, joka jättää asioita kesken. Oon aikasemmin tykänny koulusta, mutta nyt tuntuu että vaikka näkisinki kivoja ihmisiä siellä niin se ei riitä syyksi jaksaa käydä koulussa. Koitan painaa eteenpäin ja sanoa vaan ittelleni, että "kyl sie jaksat, kyl sie jaksat", mutta kuitenkin mielen perukoilla lepäilee ajatus että "ei tästä mitään tuu".
Sateiset päivät laittaa miettimään kaikenlaista.

mutta nyt tarviin sokeria. ja musiikkia. ja motivaatiota ehkä penkkariasun suunnittelusta.

6 kommenttia:

  1. ootko muuten anna nähny the vaccinsseja livenä? :--) ja hei, i know the feeling, viimetalven olin kuollut. nyt alkaa mulla noussa päähän väsymys. ihan kamalaa ku ei vaa jaksa. kamala ikävä suakin. nähdään pian. ps. oletihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo ne oli rhcpn lämppärinä! mut haluisin niitten omalle keikalle kans. ja on aivan hirveä ikävä :( ps.niinsinäkin

      Poista
  2. "ryytynyt abi"? Enää vajaat seittemän kuukautta! Se menee nopsaan (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä, hyvin ryytynyt :D toisaalta haluisin et se aika menis äkkiä, mutta toisaalta haluisin et se menis hitaasti ku sitte kaikki kaverit lähtee eri suuntiin tän vuoden jälkeen :/

      Poista
  3. kyllä sie jaksat, mie tuun vaikka potkii perseelle ja tsemppaan! <3

    VastaaPoista