perjantai 31. elokuuta 2012

tänään leikin yksin


Joskus tulee vaan päiviä, kun kaipaa omaa seuraansa. Kuulostaa hyvin itsekkäältä, mutta niin se vaan on. Välillä pitää saada sulkeutua omaan kuplamaailmaansa. Tänään oli sellanen päivä. Pääsin koulusta 9.15 ja kävin kahvittelemassa, mutta sen jälkeen laitoin kuulokkeet korville ja lähdin bussilla kotiin. Pitkästä aikaa olin oman itseni kanssa.

Kotona laitoin heti musiikkia soimaan, en pystyny olemaan hiljaisuudessa, kun talo oli tyhjä. Leikin kameran kanssa ja vaihdoin levyä heti, kun edellinen oli loppunu. Äiti oli viime viikolla muistutellu kummitädin synttärikortista, joten päätin saada jotain tänä viikonloppuna aikaseks ja alotin kortin väsäämisen.

Ostin jo viime keväänä uudet vesivärit ja kunnollista paperia, mutta nyt vasta kokeilin niitä. Yllätyin, että osasin vielä käyttää vesivärejä, koska en oo maalannu niillä niin pitkään aikaan. Ja noi Winsor & Newtonin värit on iha huiput! Pitäis käyttää useemmin.. Mut nii nyt on kuva valmiina korttiin, mut huomasin, että ei oo pohjaa joten huomenna varmaan Tiimariin tai jonnekin käy tieni, että saan sen valmiiks.

Nyt vielä vähän aikaa musiikkia ja mietiskelyä ennen kun pitää mennä nukkumaan ..huomenna nimittäin koulupäivä, jei.




6 kommenttia:

  1. Tiiän ton tunteen niin hyvin! Vaikka valitankin kaikille koko ajan mite oon nii hirveen yksinäinen, mutta kuitenkin oon aina viihtyny hyvin yksin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. illalla ei oo kiva olla yksin mut joskus ku on päivällä yksin ni se välillä yllättää mite kivaa se voi olla :D

      Poista
  2. ihana maalaus. teit mulle vesivärikuumeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaa, miulleki tuli ku kokeilin, en oo ikinä oikei tykänny vesiväreistä mut nyt sekin mielipide saattaa muuttua :D ja kiitos!

      Poista
  3. ääää vitsin hieno toi ruusu!!!

    VastaaPoista